Blogg

Trintech välkomnar 6 nya medarbetare till kontoret i Stockholm!

Nu förstärker Trintech den svenska organisationen när det gäller uppgiften att arbeta ännu mer effektivt med våra kunder och fortsätta leverera ett starkt erbjudande till den svenska marknaden.

Under den senaste tiden så har den lokala organisationen i Stockholm utökats med Charlotte Flodin som Support Consultant. Charlotte kommer att arbeta med våra svenska Adra-kunder och hjälpa dem med allt de behöver så att de kan lyckas i sitt arbete. Magnus Nilsson och Anders Svedin är också nya på kontoret. De arbetar som Professional Services Consultants och implementerar våra produkter så att våra kunder har de bästa förutsättningarna för att få ut maximalt av sitt arbete i Adra Suiten.

Hanna Gustafsson och Oskar Axlund har börjat som Customer Success Managers vilket innebär att de har fokus på kunden och ser till att kunden i förlängningen får ut så mycket som möjligt av alla våra produkter. Slutligen har vi Suneel Sabar som Solution Owner. Suneels uppgift är att säkerställa att användarna av våra lösningar har en relevant, användarvänlig och pålitlig lösning som hjälper dem att uppnå sina affärsmål.

Varmt välkomna till Trintech ska ni alla vara. Nu kör vi!