Modernisoi tilinpäätöskautesi katkot automaation avulla

Webinar

Rekisteröidy

Tervetuloa Trintech Adra-tuotesarjan demotilaisuuteen.

Taloushallinto työskentelee tänä päivänä edelleen samojen prosessien ja rutiinien parissa kuin 5–10 vuotta sitten, mutta nyt heidän odotetaan tekevän samat asiat vähemmillä resursseilla ja nopeammassa tahdissa kuin aiemmin. Adran ratkaisuilla voit älykkään automaation avulla poistaa tilinpäätösprosessistanne ison osan toistuvasta ja manuaalisesta työstä ja keskittyä vain poikkeamiin, joissa osaamistasi todella tarvitaan.

Käymme läpi Adra Matcherin, Adra Balancerin ja Adra Task Managerin nähdäksemme, kuinka ne automatisoivat ja virtaviivaistavat työtehtäviä, parantavat tarkkuutta ja vähentävät riskejä tilinpäätöskatkojen osalta ja closing-prosessissanne. Adra-sviitti integroituu myös saumattomasti yleisimpiin toiminnanohjausjärjestelmiin, joten voit edelleen toimia tutussa ympäristössä, mutta automaation avulla hoitaa tilinpäätöksesi katkot tehokkaammin kuin ennen ja luottavaisin mielin.

Uskomme, että perusta onnistuneeseen ja toimivaan tilinpäätös-closing-prosessiin sisältää:

  • Automaattisen tapahtumien täsmäytyksen Adra® Matcherin avulla, jonka avulla voit keskittyä vain ja ainoastaan poikkeamien työstöön.

  • Täsmäytetyt tapahtumat integroituvat saumattomasti tositteiden täsmäytysten osalta Adra® Balancerin avulla.

  • Tarkistuslistat ja asiakirjat, jotka mahdollistavat näkyvyyden ja hallinnan koko closing-prosessin ajan Adra® Task Managerin avulla.

  • Räätälöidyt raportit ja hallintamoduuli Adra® Analyticsin avulla.

Mitä, missä ja milloin

Milloin: tiistaina 13. kesäkuuta klo 10.00-10.45

Kenelle: kaikille, jotka työskentelevät taloushallinnossa.

Kiinnostunut, mutta ei ehdi osallistua? Rekisteröidy joka tapauksessa ja lähetämme sinulle paluupostissa webinar tallenteen.

Rekisteröidy klikkaamalla yllä olevaa ylhäällä oikealla olevaa painiketta.