Trintech og XACCT går sammen om å hjelpe organisasjoner med å effektivisere og automatisere periodeavslutningen

News Article

DALLAS og OSLO – 23. februar 2021 Trintech, en ledende global leverandør innen programvareløsninger for regnskap- og økonomiavdelinger, og XACCT Accounting AS, en ledende leverandør av regnskaps- og lønnstjenester i Norge, kunngjorde i dag et strategisk partnerskap for å hjelpe organisasjoner med å effektivisere periodeavslutningen og årsoppgjørsprosessen gjennom å automatisere viktige prosesser og sikre bedre intern kontroll. Som et resultat av dette partnerskapet vil XACCT tilby Adra by Trintech plattformen som en del av sin teknologiportefølje for økonomifunksjoner.

“Organisasjoner ser nå outsourcing som et smart og bærekraftig alternativ for å optimalisere forretningsprosesser og forbedre bunnlinjen. Kundene våre velger å samarbeide med oss, ikke bare fordi vi tar på oss de arbeidskrevende prosessene innen økonomifunksjonen, men også fordi vi fornyer disse prosessene ved hjelp av ledende teknologi,” sier Taher Karim, direktør i XACCT. “Med Adra by Trintech plattformen vil kundene våre kunne håndtere periodeavslutningen raskt og effektivt, samtidig som de oppnår økt sporbarhet og internkontroll, slik at risikoen reduseres i alle prosessene.”

“Til sammen har Trintech og XACCT erfaring med å lede digitale økonomitransformasjoner for tusenvis av organisasjoner», sier Lars Owe Nyland, administrerende direktør Europa i Trintech. “Dette nye forbedrede tilbudet med XACCT og Adra by Trintech plattformen gjør det mulig for organisasjoner å oppnå en effektivitet i periodeavslutningen som rett og slett ikke var mulig før. Det kombinerte tilbudet gir høyere produktivitet, sparer tid, reduserer risiko og gir betydelig bedre utnyttelse av ressursene.”

Med dette strategiske partnerskapet ser både XACCT og Trintech frem til å utvikle samarbeidet og skape et rammeverk for å ønske fremtidige XACCT-kunder velkommen. “Vi ser betydelige besparelser og økt kontroll når kundene våre går fra regnearkmaler til Adra by Trintech plattformen”, fortsetter Karim. “Vi gleder oss til å tilby dette til våre XACCT-kunder, både i Norge og internasjonalt.”

###

Om Trintech

Trintech Inc., en pioner innen Financial Corporate Performance Management (FCPM), kombinerer markedsledende teknisk og økonomisk ekspertise for å skape innovative, skybaserte programvareløsninger som leverer effektive økonomiske prosesser og innsikt i verdensklasse. Fra matching av transaksjoner med høye volumer og effektivisering av daglig drift til automatisering og administrering av balanseavstemning, konsern regnskap, journaloppføringer, informasjon om virksomheten og bankgebyranalyse, til styring, risiko og ansvar – Trintechs portefølje av finansielle løsninger, inkludert Cadency® PlatformAdra® Suite og målrettede verktøy, ReconNET™, T-Recs® og UPCS®, bidrar til god administrasjon av alle aspekter av periodeavslutningen. Over 3500 kunder over hele verden – inkludert de fleste i Fortune 100 – er avhengige av selskapets skybaserte programvare for å kontinuerlig forbedre effektiviteten, nøyaktigheten og den verdifulle innsikten om selskapets økonomi.

Trintech har hovedkontor i Dallas, Texas, og har kontorer over hele USA, Storbritannia, Australia, Singapore, Frankrike, Tyskland, Irland, Nederland og Norden, samt strategiske partnere i Sør-Afrika, Latin-Amerika og Asia-Stillehavsregionen. Hvis du vil vite mer om Trintech, kan du besøke oss på www.trintech.com eller kontakte oss på LinkedInFacebook og Twitter.

Om XACCT

XACCT Accounting AS er en ledende leverandør av regnskaps- og lønnstjenester i Oslo. Vår visjon er å være Norges fremste partner for digital transformasjon og effektivisering av økonomifunksjonen, ved å ansette de beste menneskene, velge riktig teknologi og ved å ha et tydelig fokus på forenkling i alt vi gjør. Våre viktigste bransjer er teknologi, bank, finans, forsikring og detaljhandel. Vi er eksperter på internasjonalisering og betjener norske kunder på alle kontinenter. Vi leverer tjenestene våre via markedsledende skybaserte løsninger, for eksempel Microsoft Business Central, Xledger og Visma Payroll. Hvis du vil vite mer, kan du besøke oss på www.xacct.no og følg oss på LinkedIn.

Mediekontakt:                                                                                           

Kristina Pereira Tully

Vested

650-464-0080

trintech@fullyvested.com

XACCT Accounting AS

Taher Karim

+47 988 81 804

taher.karim@xacct.no